مواد لازم برای 15 عدد نان همبرگری:
مخمر خشک : نصف قاشق سوپخوری
آب گرم: 4/1 پیمانه
شیر: یک پیمانه
روغن: 3/1 پیمانه
پوره سیب زمینی: 4/1 پیمانه، ترجیحا بدون شیر و کره
شکر: 3 قاشق سوپخوری
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
آرد: سه و نیم پیمانه
مواد میانی نان:
خامه ترش: یک پیمانه
تره خرد شده: یک پیمانه
زرده تخممرغ: یک عدد
کره یا مارگارین ذوب شده
طرز تهیه:
• در یک کاسه مخمر را در ظرفی حل کنید.
• در یک قابلمه شیر و روغن و پوره سیب زمینی را 110 تا 115 درجه فارنهایت حرارت دهید سپس آن را به ظرف همزن منتقل کنید و مخلوط مخمر و تخممرغ و شکر و نمک را به آنها اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید.
• آرد را به اندازهای به مخلوط اضافه کنید که مخلوط نرمی بدست آید.
• خمیر را به سطح آردی منتقل کنید و به مدت 8- 6 دقیقه آن را ورز دهید تا حالت نرم و ارتجاعی پیدا کند.
• خمیر را به یک کاسه چرب شده منتقل کنید و آن را بچرخانید تا کل آن چرب شود .
• روی ظرف را بپوشانید و حدود یک ساعت آن را در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
• سپس خمیر را به سطح آردی منتقل کنید و آن را به شکل یک مستطیل 35*28 سانتیمتر درآورید.
• در یک ظرف، خامه ترش و ترهها و زرده تخممرغ را با هم مخلوط کنید و آنها را تا یک سانتیمتری لبه خمیر بریزید.
• خمیر را از قسمت طول، لوله کنید و انتهای خمیر لوله شده را با فشار کوچکی به کل خمیر بچسبانید.
• خمیر را به قطعات 5/2 سانتیمتر برش دهید و برشها را روی یک کاغذ مخصوص شیرینی به ابعاد
2*9*13 ،با فاصله به پشت بخوابانید و روی آنها را بپوشانید وحدود یک ساعت بگذارید حجم آنها دو برابر شود.
• سپس خمیرها را روی حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 35- 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، قرار دهید.
• بگذارید نانها خنک شوند، سپس مقدار مورد نیاز را بردارید و مابقی را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.